Afbeelding
Foto:

Voorlichting over Pubers en alcohol

GOEREE-OVERFLAKKEE - Veel jongeren gaan deze zomer alleen op vakantie of bezoeken regelmatig een feestje waar alcohol wordt gedronken. Daarom organiseren de Moedige Moeders op donderdag 27 juni 2019 een avond, met als onderwerp: NIX 18 op vakantie en feestjes. Er wordt voorlichting gegeven over de omgang met pubers en alcohol. De avond is bedoeld voor ouders, verzorgers, leerkrachten en andere geïnteresseerden.

De Moedige Moeders ontvangen regelmatig signalen dat ouders behoefte hebben aan handvatten, tips en tricks. Bijvoorbeeld over het maken van afspraken met een puber over het gebruik van alcohol. Jongeren gaan vaker alleen op vakantie, bezoeken graag een feestje en daardoor liggen uitdagingen op de loer. Hoe ga je hier als ouder mee om. Een hele uitdaging en soms best lastig!

Tijdens de thema avond zal een medewerker van Youz voorlichting geven en de bezoekers voorzien van tips en tricks. Daarnaast kunnen aanwezigen onderling ervaring uitwisselen over dit onderwerp. De avond vindt plaats op donderdag 27 juni 2019, van 19.30 uur tot 21.30 uur, in het Wijkcenrum, Doetichemsestraat 27 te Middelharnis. De toegang is gratis en de koffie en thee staan klaar!