Afbeelding
Foto:

Advertorial
Cyclelife haalt fietsmerken Velo de Ville en Sensa naar Ouddorp en omstreken.

OUDDORP - "Persoonlijk en vakkundig advies is erg belangrijk als het gaat om fietsen," aldus Ricky Sluijs, eigenaar van Cyclelife. "Daarom zijn wij trots dat wij vanaf nu het Duitse merk Velo de Ville en het Nederlandse merk Sensa aan kunnen bieden voor Ouddorp en omstreken."

Cyclelife is sinds 15 april 2019 gevestigd aan de Boompjes in Ouddorp en zet zich in op fietsen naar wens van de klant. Met het merk Velo de Ville kan men zelf de fiets samenstellen en kiezen uit frame, kleur, verlichting en verdere afmontage. Dit alles met verschillende versnellingssystemen van Shimano tot Rohloff, aangedreven met ketting of riem.
Het fietsmerk Sensa brengt de Hollandse nuchterheid over in zijn sportieve fietsen. De mountainbikes en racefietsen zijn, in kleinere mate, ook naar eigen wens samen te stellen.
"Voor grote en kleine reparaties kunt u terecht in onze werkplaats en zorgen wij ervoor dat u onderweg zorgeloos van uw fietstocht kunt genieten. Mocht u geen mogelijkheid hebben om de fiets te brengen en/of te halen, dan kunt u gebruik maken van onze service aan huis".

Meer informatie kunt u vinden op www.cyclelifehaamstede.nl.