Enquête Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - Wat vindt u van de zorg op het eiland? Ziet u bepaalde zaken graag anders? Wij horen graag hoe u denkt over onderwerpen die gaan over het sociaal domein op Goeree-Overflakkee. Daarom vraagt de Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee belangstellenden een enquête in te vullen.

Door het invullen van een enquête komt de Adviesraad meer te weten over wat er speelt bij de inwoners van Goeree-Overflakkee. Op basis van deze informatie kunnen ze een goed onderbouwd advies geven aan de gemeente Goeree-Overflakkee - gevraagd of ongevraagd.

De enquête gaat over alle onderwerpen die behoren tot het sociaal domein van onze gemeente: van de toekomst van het onderwijs en de zorg tot de werkgelegenheid op ons eiland, etc. Het invullen neemt ongeveer vijftien minuten van uw tijd in beslag. "Wij hopen dat u deze tijd wilt investeren in dit onderzoek. Uw inbreng is erg belangrijk voor een goed beeld van waar de inwoners van Goeree-Overflakkee (on)tevreden over zijn", aldus de Adviesraad.

De enquête kunt u tot en met 17 juni 2019 anoniem invullen via https://nl.surveymonkey.com/r/ASDGO.
Als u wel uw gegevens achterlaat kunt u een VVV-bon ter waarde van € 25,00 winnen.
Voor meer informatie over de Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee, bezoekt u de website www.asdgo.nl.