Rommelmarkt voor familie Bijkerk

OUDDORP - Voor zaterdag 8 juni organiseert de Thuisfrontcommissie van fam. Bijkerk-Voogd, namens de Stichting Zendingsondersteuning Suriname, voor de 9e keer een rommelmarkt/verkoping op het terrein van Bloem- en Groencentrum Ouddorp, Dijkstelweg 28a. Iedereen is welkom tussen 10.00 tot 14.30 uur.

Wat is er te koop? Advocaat, bloemen en planten, tweedehands boeken, boerenkaas, bolussen, eierkoeken en oliebollen, cake, fruit, jam, fotokaarten, koekjes, outlet kleding, vers gebakken vis, kibbeling en patat, zelfgemaakte soep en belegde broodjes, pannenkoekmeel, nieuwe aardappelen, boodschappen, rommelmarktspullen, speelgoed en ijs van de Mekkerstee.
Voor de kinderen zijn er leuke brandweeractiviteiten, o.a. een ritje maken met de brandweerauto.
De koffie met iets lekkers staat klaar en breng ook een bezoek aan de verkooptafel van de Thuisfrontcommissie met cadeauartikelen, fotokaarten en snoeprollen. Tijdens de verkoping is het mogelijk om Andy en Jacoline Bijkerk persoonlijk te ontmoeten. Ze zijn voor hun 2-jaarlijkse verlof in Nederland.
Het gezin Bijkerk woont sinds juli 2011 in Suriname, in de hoofdstad Paramaribo. Als piloot en programmamanager is Andy werkzaam voor MAF-Suriname. Het is zijn taak om (medische) vluchten naar het binnenland te verzorgen en hij heeft op deze wijze de gelegenheid om contacten te leggen en over Gods Woord te spreken. Jacoline verzorgt de Bijbelstudie in de vrouwengevangenis in Paramaribo en geeft cursussen aan vrouwengroepen en stagiaires van het Hoornbeeck.

Het zendingsondersteunend werk van de fam. Bijkerk is geheel afhankelijk van giften uit Nederland, die welkom zijn op rekeningnummer NL03RABO0160887208 t.n.v. SZOS te Gorinchem.
Voor meer informatie, zie www.szos.nl.
Woensdag 5 juni geven Andy en Jacoline Bijkerk een presentatie over het zendingsondersteunend werk in Suriname. Allen van harte welkom in 'Eben-Haezer', Preekhillaan 3, aanvang 19.30 uur.