Vragen over een scootmobieltocht

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het Platform Gehandicptenbeleid Goeree-Overflakkee (PGGO) organiseert maandelijks scootmobieltochten van mei t/m oktober. De tochten zijn verspreid over Goeree-Overflakkee.

Sinds april heeft het PGGO een budget - van de gemeente - voor aanvullend vervoer voor scootmobieltochten. Het is bedoeld voor mensen die graag mee zouden willen, maar die zich niet aanmelden omdat de capaciteit van de accu van hun scootmobiel niet voldoende is om: van huis naar de startplaats van de tocht te rijden en vervolgens de tocht te rijden (de tocht=ongeveer 20 tot 25 km.) en daarna weer terug naar huis te rijden. Dit budget wordt gebruikt om u met een taxi bij de startplek te brengen en/of van het eindpunt van de tocht weer thuis te brengen. Hierdoor is het voor een ieder mogelijk om mee te gaan. Deelnemers dienen wel het bewijs te leveren dat aanvullend vervoer in een behoefte voorziet.
Benieuwd hoe het werkt?, Kijk op de website www.pggo.nl onder het kopje aanvullend vervoer of bel John van Item 06-81363029. De eerstvolgende scootmobieltocht is op donderdag 20 juni a.s.