Afbeelding
Foto:

Muziekgebouw GO: Juni-Open-Huis-Maand

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het Muziekgebouw "Goeree-Overflakkee" wil graag met u kennismaken en zich toegankelijk maken voor iedereen die de wereld van de muziek wil ontdekken. Daarom is er een Juni-Open-Huis-Maand georganiseerd.

"Vond uw kind de lessen van 'de Muziekcarrousel' op school ook zo leuk? Zou uw kind graag een instrument willen leren spelen? Dit is de kans om een kijkje in onze keuken te nemen!", aldus de leiding.
Voor iedereen die in het schooljaar 2019/2020 muzieklessen wil gaan volgen of gewoon meer wil weten over het Muziekgebouw is er in de hele maand juni ruime gelegenheid om nader kennis te maken met wat het Muziekgebouw te bieden heeft.
In de hele maand juni zijn er namelijk overal op Goeree-Overflakkee openbare lessen en repetities. Zo kunt u een les of repetitie bijwonen om te zien en te horen hoe het er allemaal aan toegaat en om vragen te stellen aan onze docenten.

Het Muziekgebouw verzorgt instrumentale en vocale lessen met een breed aanbod op het gebied van klassiek, jazz, pop, harmonie, fanfare en brassband. Deze worden in allerlei vormen (individueel, duo's, trio's, groepen en ensembles) gegeven aan ruim 400 leerlingen van alle leeftijden.
Alles bij elkaar is het een veelkleurig palet van lessen dat door een team van ongeveer 30 vakbekwame docenten wordt aangeboden.

Op het overzicht van de voor iedereen toegankelijke lessen/repetities is te lezen wanneer, waar en voor welk instrument u een les/repetitie bij kunt wonen. Dit overzicht kunt u vinden op onze website www.muziekgebouwgo.nl.
Speciaal willen we de kinderen (en natuurlijk ook hun ouders) die dit jaar 'de Muziekcarrousel' lessen gevolgd hebben hiervoor uitnodigen! Deze lessen zijn gegeven op alle basisscholen aan in totaal ongeveer 700 kinderen en iedereen is welkom om in de maand juni eens binnen te lopen.

Het Muziekgebouw is zodanig ingericht dat de plaatsing van de leerlingen heel flexibel is; er zijn allerlei lesvormen – waaronder strippenkaarten – mogelijk en er is ruim plaats!
Voor meer informatie, tarieven en aanmelding: zie www.muziekgebouwgo.nl

Muziekgebouw GO algemeen.

Het Muziekgebouw GO wil midden in de samenleving van Goeree-Overflakkee staan; een samenleving waar al van oudsher heel veel muziek te horen is op allerlei gebied.
Het is toegankelijk voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen op een instrument of in zang.
Binnen het Muziekgebouw wordt het samen muziek maken gestimuleerd, waarbij gedacht kan worden aan ensembles, koren, harmonie- en fanfareorkesten en brassbands.
Het doel van de Muziekcarrousel is om op alle basisscholen de kinderen een goede startkwalificatie op het gebied van de muziek mee te geven zodat hopelijk heel veel kinderen hun hele leven met veel plezier gaan spelen en zingen!

Ook diverse muziekverenigingen doen mee met de Juni-Open-Huis-maand.