Afbeelding
Foto:

Jaarmarkt Hervormde Gemeente Ouddorp

OUDDORP - Vrijdag 31 mei wordt rondom de Dorpskerk van Ouddorp van 9.00-15.30 uur de jaarmarkt van de Hervormde Gemeente gehouden. De voorbereidingen zijn weer in volle gang. Mooi om te zien hoe vrijwilligers zich inzetten voor het goede doel. Er zijn méér kramen dan ooit, dus hier komt heel wat plan- en regelwerk bij kijken.

Er is van alles te koop op deze markt; vers gebakken vis, groenten, fruit, kaas, eigen gebakken koekjes en cake, patat, wafels en andere lekkernijen. Ook wordt dit jaar ijs verkocht. Lootjes zijn er ook weer, waarbij kans wordt gemaakt op diverse leuke prijzen, cadeaubonnen en levensmiddelenpakketten. Verder zijn er de bekende 2de hands spullen, kleding en boeken te koop.
Ook aan de kinderen is gedacht, er worden kinderactiviteiten georganiseerd, terwijl ouders en/of grootouders onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers uit kunnen rusten op het terras of kunnen genieten van de muzikanten die aanwezig zijn deze dag.
Verder zijn er sieraden, hoeden, brocante, fotokaarten, speelgoed etc. te koop. Kortom; te veel om op te noemen! Kom langs en laat u verrassen.

De vrouwenkring van de kerk is afgelopen seizoen, naast de bijbelstudies, ook creatief aan de slag gegaan. Er is een kraam waar u het resultaat kunt bewonderen en uiteraard kunt kopen, waarbij de opbrengst voor de kerk is bestemd. Tevens willen zij in de evangelisatiekraam het gesprek met u aangaan over het geloof. Hier zijn gratis materialen beschikbaar zodat mensen zich (opnieuw) kunnen verdiepen in het geloof. Het thema is 'Levend water'. Heeft u dorst? Kom en zie! Zie ook Joh. 4:14