Afbeelding
Foto:

Jaap Keijzerdag bij VV Den Bommel

DEN BOMMEL - Op zaterdag 1 juni staat de 'Jaap Keijzerdag' op het programma bij VV Den Bommel. Voorheen was het een voetbaltoernooi, nu staat de dag in het teken van sportieve én gezellige activiteiten voor iedereen uit het dorp vanaf 12 jaar. Na alle sportiviteit is het tijd voor feest, met een DJ in de kantine en een heerlijke BBQ.

Omdat VVDB zoveel mogelijk Bommelaars wil betrekken bij deze dag, is het idee om per straat of een combinatie van straten een team samen te stellen van minimaal 10 personen, die het tegen elkaar gaan opnemen bij allerlei leuke activiteiten. Per team moeten er minimaal 3 dames zijn.
Een paar voorbeelden van activiteiten zijn: een bijzonder parcours afleggen, een fotospel, een partijtje voetbal met wel zeer bijzondere regels, een quiz, enz... In totaal zullen er 10 leuke en gezellige activiteiten gedaan worden. Bij elke activiteit zijn er punten te verdienen. Ook wint het team dat het origineelst is aangekleed extra punten. Dus probeer leuke tenues aan te trekken, of laat iets origineels maken. Doordat het totaal verschillende activiteiten zijn, kan iedereen meedoen, de één is wat sportiever dan de ander en de ander is weer keigoed in quizvragen. Per activiteit moet er telkens een bepaald aantal teamleden meedoen en de overige leden kunnen hun team aanmoedigen.

De aanvang van de activiteiten is om 10.30 uur. Vanaf 09.45 uur staat de koffie klaar op de Kruus. Rond 12.00 uur is er een gezamenlijke lunch en vanaf 13.00 uur gaat het programma verder. We verwachten tussen 14.30 en 15.00 uur klaar te zijn, waarna aansluitend de prijsuitreiking is. Daarna volgt er een gezellige middag/avond met DJ Ard, die gezellige muziek draait.

Elke straat, of een mix van een paar straten bij elkaar, heeft een teamcaptain.
Inmiddels zijn er een aantal teamcaptains benaderd en hieronder is het overzicht te zien welke captains er bij welke straat/straten horen.
Prinsessenstraat/Oranjestraat: Sonny Kievit. Beneden Oostdijk: Henri Zwerus.
Mauritshof: Richard van Broekhoven. Emmaplein: Ruud Maliepaard.
Johan Frisolaan: Leon van Bergen. Voorstraat: Patrick Versloot.
Emmastraat: Gert-Jan Peekstok. De Wijde Blik: Bart van Bladel. Molendijk/Boven Oostdijk/Kade: Wietse Ketting. Mastplein: Johan Knoop.

Wellicht ben je al benaderd door de straatcaptain uit jouw straat, maar zo niet, als je mee wil doen, kun je je z.s.m. opgeven bij de betreffende straatcaptain! Iedereen vanaf 12 jaar is welkom, hoe meer teamleden, hoe gezelliger!

Er zijn ook nog een aantal straten zonder captain én team. Dat zijn de Poelstraat, Wilhelminastraat, Julianastraat, Nassausstraat, Anthonie van Weelstraat, Schoolstraat, W. Alexanderstraat, Derde Dwarsstraat, Schaapsweg, Schaapsdreef, Geerweg, Bernhardstraat & Zuidzijde. Wil jij straatcaptain zijn van deze straat of een combinatie van 2 of meerdere straten, laat dit dan a.u.b. z.s.m. weten aan Marco (06-10115428) van de Activiteitencommissie van VVDB.