Afbeelding
Foto:

Jubileum bij De Kriekel

OUDDORP - Donderdag 9 mei heeft Sportvereniging De Kriekel tijdens de Algemene Ledenvergadering Gerja Dingenouts in de spotlights mogen zetten, omdat zij al 20 jaar bestuurslid is.

Gerja is iemand die graag op de achtergrond opereert, maar van zeer grote waarde is voor De Kriekel. Naast haar lidmaatschap van het bestuur, regelt zij alles rondom De Grote Clubactie. Niet alleen de administratie hiervan, wat zeer veel werk is, maar ook het verzorgen voor een leuk uitje voor de deelnemers aan De Grote Clubactie.
Heeft u weleens meegedaan met de Avond Driedaagse? Ook deze wordt voor een zeer groot deel, namens De Kriekel, georganiseerd door Gerja. U kunt zich voorstellen wat een berg werk en tijd daarin gaat zitten.

Het 20-jarig jubileum van Gerja was voor het bestuur van De Kriekel een goede gelegenheid om haar eens flink in de bloemetjes te zetten. "We hopen dat Gerja nog lang met veel plezier haar taken voor De Kriekel wil blijven doen en voor de afgelopen 20 jaar: Ontzettend bedankt voor al je inzet, we waarderen het enorm."

De Avond Driedaagse vindt dit jaar weer plaats op 14, 15 & 16 mei! U kunt ook 1 avond meelopen. Voor meer informatie, zie www.dekriekel.nl of www.igo.nl.