Afbeelding
Foto:

Woord en Daad Kringloop in Top 3

MIDDELHARNIS - De Kringloopwinkel van Woord en Daad aan de Zernikeweg te Middelharnis behoort tot de top 3 van best renderende Woord en Daad winkels van Nederland.
Daar zijn de Stuurgroep en vrijwilligers natuurlijk erg mee in hun nopjes, want de winkel draait nog geen twee jaar en dan deze resultaten neerzetten is prachtig. Ook de eerste 4 maanden van dit jaar zit de vaart er weer goed in.

De gerealiseerde omzet zat per 1 mei op ongeveer € 50.000,00. Met aftrek van kosten voor huisvesting, energie, vervoer blijft er € 35.000,00 over om af te dragen aan de projecten die momenteel ondersteund worden. Dat zijn een waterproject in Ethiopië en een werkgelegenheidsproject voor jongeren in Tsjaad.
De winkel wordt op dit moment door gemiddeld 350 klanten per week bezocht. De vraag naar spullen blijft groot, de omzetsnelheid ligt hoog.
U kunt uw overtollige spullen nog steeds blijven brengen bij de winkel of grote spullen op laten halen door de eigen haal- en bezorgdienst.
Openingstijden van de winkel: woensdag van 13.00-16.00 uur, donderdag t/m zaterdag van 10.00-16.00 uur. Tijdens deze tijden kunt u bellen naar 0187-701106.