Kimon-fair in Ouddorp

OUDDORP - Zaterdag 25 mei wordt voor de vierde keer de Kimonfair georganiseerd. De fair is van 9.00 tot 14.00 uur en wordt gehouden aan de Dijkstelweg 18.

Op de fair is voor elk wat wils te vinden, zoals een rommelmarkt en een heerlijk terras waar u even uit kunt rusten om iets te drinken met wat lekkers. Verder worden er groente en fruit verkocht met o.a. bloemkool, komkommer, prei, meloenen, appels, aardbeien. Bloemen en perkplantjes. Broodjes en andere lekkernijen van de Echte Bakker Akershoek. Adullam zal er zijn met snoep en kruiden. Boekhandel Akershoek met boeken en cd's. Kaarten van Posthuys. En niet te vergeten de heerlijke boerenkaas van Van Schaik. Ook zal Puur Geluk aanwezig zijn met leuke tassen en mode accessoires, zoals een nieuwe tas, portemonnee, sjaal of horloge. Wat is er leuker dan op de fair je haar laten invlechten of zelfs laten knippen, ook dit kan op de fair. Daarnaast is er ook patat met een frikandel, kroket of heerlijke kibbeling.
Voor de kinderen is er een leuke speurtocht en er zijn allerlei activiteiten te doen met een spelletjeskaart. Meedoen = altijd prijs!
De opbrengst van de fair is voor het werk van Jantina in Roemeniƫ.