Afbeelding
Foto:

De Week van de Slager laat een verrassend veelzijdig vak zien bij Kwaliteits Slagerij Buth

OOLTGENSPLAAT - Dit jaar is er een hele week om het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak te laten zien. Van 13 tot en met 18 mei 2019 vindt namelijk de Week van de Slager plaats. Deze Week van de Slager wordt georganiseerd om het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak te laten zien en ervaren.

Slagerij Buth doet mee aan de Week van de Slager. Van 13 tot en met 18 mei staat de slagerij in het teken van het slagersvak. Speciaal voor deze week is een programma samengesteld: woensdag 15 mei van 10.00-11.00 uur: demonstratie Plaetse droage worst maeke. Donderdag 16 mei van 10.00-12.00 uur: koud-warmbuffet maken.
De slagersbranche is in beweging en de vraag naar ambachtelijke vakmensen groeit, waardoor er behoefte is aan mensen die slager willen worden. De Week van de Slager is een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe verrassend veelzijdig het slagersvak is en dat het een vak met toekomstperspectief is. Want een baan in het slagersvak is creatief, afwisselend en ambachtelijk.

Over de Week van de Slager

Deze Week van de Slager wordt georganiseerd om het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak te laten zien en ervaren. Het doel van de Week van de Slager is dan ook om kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en -ambacht. Het biedt ook kansen voor zij-instromers. Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). Zie voor meer informatie www.weekvandeslager.nl.

Slagerij Buth is in 1904 gestart en bestaat nu in 2019 115 jaar. De slagerij is gespecialiseerd in het maken van koude en warme buffetten. Ook uw adres voor Barbecuespecialiteiten. Probeer ook eens de vele worstsoorten die nog ambachtelijk gemaakt worden.