Afbeelding
Foto:

TrekkerTrek Familiedag Goeree-Overflakkee

DIRKSLAND - Op vrijdagavond 17 mei en zaterdag 18 mei vindt alweer de 6e editie plaats van de TrekkerTrek Familiedag bij Landbouwbedrijf de Wit. Deelnemers zullen met hun landbouwtractoren meedoen aan de grootste krachtmeting van Goeree-Overflakkee. Naast de TrekkerTrek is er van alles te doen, zien en beleven voor jong en oud! Kortom: Spektakel voor de hele familie!

De TrekkerTrek Familiedag – die wordt georganiseerd door een enthousiast bestuur van de Plattelandsjongeren Euro-Delta, afdeling Goeree-Overflakkee - zal wederom plaatsvinden aan de Philipshoofjesweg 77 te Dirksland. Voor het eerst dit jaar wordt er een heuse TrekkerTrek Pre-Night georganiseerd. Rond 19.30 uur zal er gestart worden met een NTTO Compact Diesel klasse, ze zijn misschien wat kleiner dan de meeste tractoren, maar zorgen zeker voor veel spektakel! Als afwisseling zal het Ciloc Trampolineteam diverse stunts laten zien en wordt de avond afgesloten met een spectaculair tentfeest met DJ Littel.

Ongeveer 200 deelnemers uit alle regio's zullen meedoen in verschillende gewichtsklassen. Naast de standaard klassen, zal er ook een boerensport klasse zijn, een dames-klasse en naarmate de dag vordert, zullen er steeds zwaardere tractoren te zien zijn.

Naast de TrekkerTrek zijn er nog vele andere activiteiten te beleven. Zo is er voor de kinderen een uitgebreid kinderdorp, met o.a.: springkussens, een quadbaan, een klimtoren, circus, een kinderboerderij, schminken, gezonde snacks maken en clowns. Ook kunnen de kinderen alvast oefenen voor de echte TrekkerTrek, met een heuse mini-TrekkerTrek met de Potige Sleepwagen. Vervelen zullen ze zich niet. Naast het kinderdorp is er ook weer een Vrouwenplein, waar de dames kunnen shoppen, proeven, beleven en vooral genieten. Er staan o.a.: diverse kraampjes op het gebied van beauty, fashion en lifestyle, er zijn diverse modeshows te bekijken en ook cocktails te proeven. Voor de mannen (en de stoere vrouwen) is Wout Zijlstra, de sterkste man van Nederland, aanwezig om iedereen uit te dagen een parcours af te leggen. Degene die dit het beste uitvoert mag zich 'Sterkste man/vrouw van Flakkee' noemen.

"De special acts van dit jaar verklappen we niet allemaal! In ieder geval zal Bertje Doperwtje iedereen vermaken met zijn muziek, is er een circus en zullen diverse artiesten het publiek vermaken. Degenen die het liever wat hogerop zoeken, kunnen plaatsnemen in de FlySeat voor een prachtig uitzicht over het terrein", aldus de organisatie.

Na het succes van voorgaande jaren, wordt het evenement afgesloten met een Pulling Party. De grote tent wordt omgetoverd tot feesttent, waarna het feest los kan barsten. Op de Pulling Party zal de PartySquad aanwezig zijn met hun mega goede feestmuziek. Naast de PartySquad is het bekende schuurfeest-duo van DJ Celebration aanwezig met hun feestmuziek. Gegarandeerd dat de tent helemaal losgaat.
Om dit evenement mogelijk te maken, zijn sponsoren een belangrijke schakel. De organisaties is dan ook zeer verheugd dat er al vele sponsoren zijn die dit evenement mede mogelijk willen maken. Abird en Landbouwbedrijf de Wit zijn deze editie weer hoofdsponsor van TrekkerTrek Familiedag.

Benieuwd naar ons evenement? Volg het laatste nieuws via Facebook of Twitter. Of breng een bezoekje aan onze website www.ttflakkee.nl. Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via onze website (met korting) of op de dag zelf bij de ingang.

Voor meer informatie: Linda Vervloed, trekkertrek@pjflakkee.nl, telefoon: 06-46578335. Plattelands Jongeren Euro-Delta afdeling Goeree-Overflakkee, Postbus 304, 3240 AH Middelharnis. Email: trekkertrek@pjflakkee.nl - Website: www.trekkertrekflakkee.nl