Afbeelding
Foto:

'Harmony' Coaching & Begeleiding van start

SOMMELSDIJK – Afgelopen vrijdag werd Goeree-Overflakkee een stukje rijker door de opening van een nieuwe praktijk voor coaching en begeleiding. Kees Villerius, een rasechte Sommelsdijker, opende zijn onderneming door het aanbrengen van een naambord op de gevel van zijn monumentale woning, vlak naast de Sommelsdijkse kerk.

Binnen gekomen in het statige pand valt op hoe de tijd hier stil leek te staan. Kees glimlacht. "Dat is het heerlijke van oude panden als deze. Heel geschikt om er een rustige praktijkruimte in te creëren". Dat is gerealiseerd in het achterhuis, grenzend aan de ruime tuin, onder de toren van Sommelsdijk. Hier strijken eenden neer in de vijver, eten duiven mee uit de voerbak van de kippen en kijken twee poezen toe hoe dit goed gaat.
Dat harmonieuze spreekt Kees aan. Het is ook wat hij nastreeft en wat de naam van de nieuwe onderneming verklaart: "Harmony". "Het is zo belangrijk dat mensen leren leven in harmonie met hun Schepper, hun omgeving en met zichzelf".

Levenservaring

Met een schat aan levenservaring vond Kees het hoog tijd om het roer om te gooien. "In 35 jaar loondienst in tal van functies zag ik veel onbalans in mensenlevens en in organisaties. Ik had binnen beperkende kaders onvoldoende ruimte om hierin adequaat van betekenis te kunnen zijn. Dat ging op d'n duur zo knellen, dat ik gevolg gaf aan mijn drive om coach, relatietherapeut en gezinstherapeut te worden".
Ook bedrijven en instelling kunnen aankloppen bij "Harmony" voor bijvoorbeeld een stuk teamondersteuning.
Een aantal afgeronde studies hebben het geheel een professionele status gegeven.

Luisterend oor

Bij "Harmony" vindt u een luisterend oor, bewustwording, een pastorale insteek, weinig wachttijden en een professionele aanpak.
Naast het ondernemerschap werkt Kees (nog) parttime als muziekdocent aan het Calvijn College in Goes, waar hij ook collega's coacht.
www.harmony-coaching.nl