Afbeelding
Foto:

Eetcafé 'Westduin' bij De Toekomst

OUDDORP - Piet en Klarie Hoek, voormalige exploitanten van cafetaria eetcafé Springert op het Noordzeepark in Ouddorp, hebben een nieuwe uitdaging gevonden.

Zij wilden al een tijdje een restaurantje kopen. Hun voormalige bedrijf zat in een huurpand. En daarom hebben ze 'De Open Haard' bij bungalowpark De Toekomst gekocht en gaan daar samen met hun jongste zoon Leon en zijn vrouw Cynthia een gezellig eetcafé beginnen. Leon was er al jong zeker van dat hij kok wilde worden en heeft ook alle diploma's voor kok gehaald. Hij had ook al een tijdje het idee om iets voor zichzelf te beginnen.
Dit idee is nu werkelijkheid geworden, samen met zijn ouders en zijn vrouw wordt Eetcafé Westduin gerealiseerd aan de Dijkstelweg 55, bij de ingang van De Toekomst.

Streekproducten

De keuken maakt gebruik van diverse streekproducten waarmee gewerkt gaat worden. Het brood wordt gebakken met meel van molen De Hoop, er wordt met geitenkaas gewerkt van De Mekkerstee en de verse vis en kibbeling komen van Vishandel Sperling. Bedrijven die allen in Ouddorp zijn gevestigd.
Er worden ook diverse gerechten bereid op een echte houtskoolgrill. Aan de kinderen wordt ook gedacht, er is o.a. een speelhoekje, speciale kindermenu's en een kleurplaat aan tafel. De officiële opening is woensdag 1 mei.
Vanaf 2 mei kan men er terecht voor een uitgebreid diner of een gezellig drankje met een borrelhapje.