Afbeelding
Foto:

Eerste exemplaren catalogus 'Lions Kunstveiling' uitgereikt

GOEREE-OVERFLAKKEE - Ton Plooy (directeur tbp electronics) en Daan Markwat (wethouder Goeree-Overflakkee) ontvingen op dinsdag 23 april de eerste twee exemplaren van deze prachtige overzichtscatalogus uit handen van Jo Vreuls van de Lionsclub Goeree Overflakkee.

Ton Plooy onderstreept de rol van tbp electronics als grootste van de twee hoofdsponsors van de eerste grote Kunstveiling op Goeree-Overflakkee welke zal plaatsvinden op 11 mei 2019 in het gebouw van tbp en verteld;" het is mooi om onze maatschappelijke betrokkenheid met de sociale en culturele activiteiten tot uiting te laten komen. Toen de Lions mij vroegen bij te dragen aan de eilandelijke samenleving door ons auditorium beschikbaar te stellen heb ik direct ja gezegd.
Daan Markwat koopt namens de gemeente catalogus no. 2, voor een bedrag van € 5, om daarmee waardering en steun van de gemeente uit te drukken aan dit voor de gemeente en gemeenschap Goeree-Overflakkee unieke initiatief.
De netto-opbrengst van deze kunstveiling wordt gelijk verdeeld over twee goede doelen van de LC Goeree-Overflakkee; te weten de Stichting Vakantiewoning Gehandicapten op het Noordzeepark te Ouddorp en de Stichting "Paul van Hessen Fonds", waaruit sociale en culturele activiteiten op Goeree-Overflakkee financieel worden ondersteund.
De catalogus van de kunstveiling is voor eenieder te koop voor een bedrag van € 5,-. De 250 catalogi zijn genummerd en onder de verkochte nummers wordt tijdens de veiling op 11 mei aanstaande een gesigneerd olieverfschilderij van de bekende kunstenaar Hans Dolieslager uit Goedereede verloot.
Voor meer informatie: www.kunstveilingGO.nl