Afbeelding
Foto:

Eilandelijke Zendingsdag in Nieuwe-Tonge

GOEREE-OVERFLAKKEE - De gezamenlijke zendingscommissie van de Hervormde gemeenten op het eiland hebben weer een zendingsmiddag en -avond georganiseerd, zoals ook voorheen in de CSG Prins Maurits gehouden werd.
Deze locatie is vanwege examens niet beschikbaar en men vond een welkom in verenigingsgebouw Elim in Nieuwe-Tonge.

Er zullen twee echtparen aanwezig zijn die ons in woord en beeld meenemen naar hun werk in Afrika. Willem en Joanne Folmer werken als arts in de Democratisch Republiek Congo, waar ze ook wonen en leven met hun twee kinderen. Rik en Caroline Mager zijn uitgezonden naar het buurland Rwanda en brengen daar hun kennis als respectievelijk theoloog en pedagoog in praktijk.
De inloop met koffie is om 15.00 uur en een half uur later hopen we te beginnen. Het programma duurt tot ongeveer 19.15 uur, inclusief een broodmaaltijd. Er wordt een collecte gehouden ten bate van het werk van deze zendingswerkers.
Er is die dag een apart kinderprogramma en crèche voor de allerkleinsten. Daarbij is er verkoping van diverse (eet-)waren, wenskaarten en een boekentafel.

Deelname aan deze dag, die op zaterdag 11 mei wordt gehouden, is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Dat kan bij Joke van Wijk, telefonisch: 491839 of per e-mail: f.wijk@kpnmail.nl en uiterlijk woensdag 8 mei.