Afbeelding
Foto:

Bedankt namens Woord en Daad!

GOEREE-OVERFLAKKEE - Zaterdag 6 april hebben veel kinderen en verschillende ouders (vrijwilligers) zich weer ingezet voor de jaarlijkse krentenbrodenverkoop van Woord en Daad.

De weersomstandigheden waren gelukkig prima, maar helaas waren er nogal wat andere activiteiten. Dit had wel zijn weerslag op het aantal vrijwilligers. Niettemin heeft iedere betrokkene zich met enthousiasme en volle energie ingezet om de broden aan de man te brengen en dat is gelukt!
Er zijn ruim 2200 krentenbroden verkocht. Omdat er zaterdag niet in Goedereede kon worden verkocht, is dat op de maandag daarna alsnog gebeurd. Het comité heeft veel waardering voor degenen die dat voor hun rekening hebben genomen.
Kinderen die de krentenbroden hebben verkocht, zeer bedankt voor jullie fantastische hulp. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de chauffeurs die jullie hebben begeleid en degenen die de verkoop in West Flakkee hebben gecoördineerd of op de achtergrond hebben meegewerkt.
Daarnaast danken wij een ieder die krentenbroden heeft gekocht en daarmee ook het doel waarvoor de opbrengst is bestemd, een project van Woord en Daad: 'Noodhulp en Weerbaarheid!', heeft gesteund. De netto-opbrengst is ongeveer € 4.500,- (inclusief giften). Ondanks het feit dat er af en toe moest worden geïmproviseerd, een prachtig resultaat.