Afbeelding
Foto: Wim van Vossen

Paasshow Middelharnis: 'Al meer dan 50 jaar een begrip in de regio'

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK – De Paasdagen komen er weer aan en daarmee ook de jaarlijkse Paasshow die automotions Knöps en Tieleman Keukens organiseren. Het evenement is de laatste decennia uitgegroeid tot de grootste auto- en keukenshow, in combinatie met een sfeervolle consumentenbeurs van Zuidwest Nederland. Traditiegetrouw pakken beide organisaties ook dit jaar in hun moderne showrooms groots uit, waarbij tal van primeurs en aanbiedingen aan de bezoekers zullen worden gepresenteerd.

Culinair, Wellness, Beauty, Lifestyle @TielemanKeukens

De 52ste editie van de Paasshow kent, naast de vaste – veelal lokale – ondernemers, dit jaar eveneens veel nieuwe exposanten. In de unieke showroom van Tieleman Keukens vindt u meer dan 60 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. De showroom is het afgelopen jaar (zoals elk jaar) weer flink vernieuwd met de nieuwste keukenopstellingen in iedere prijsklasse. De showdagen bieden de unieke gelegenheid om de bezoekers te informeren over de laatste keukentrends en noviteiten. Zo zijn de nieuwe apparatenlijnen van onder andere Siemens, Atag en Bora doorgevoerd met de nieuwste technologieën in keukenapparatuur. Vanzelfsprekend valt er tijdens de Paasshow traditiegetrouw veel te genieten van smaakvolle, culinaire hoogstandjes. Laat u op de sfeervolle consumentenbeurs informeren én inspireren over al het moois op het gebied van wonen, lifestyle, beauty en wellness. Er is voor de kinderen volop vertier in de Kinderbioscoop, in het Playstation Centre en in de speelhoeken. Sta even stil bij de lokale goede doelen en geniet van de sfeervolle muzikale omlijsting in onze showroom. Werelds In-Side Lunchroom (met binnenterras) is vanzelfsprekend geopend tijdens de showdagen.

De Autoshow in uw regio @automotions

Tijdens de Paasshow presenteert automotions Knöps haar volledige modellenlijnen in tal van kleuren en uitvoeringen. Gelijktijdig pakt de merkdealer uit met een veelzijdig aanbod van meer dan 100 kwaliteitsoccasions onder merkgarantie. De Opel-modellen ADAM, KARL, Corsa, Astra en de populaire X-modellen worden tijdens de showdagen gepresenteerd als luxueuze en scherp geprijsde '120-jaar Editions'. Als officieel merkdealer voor Goeree-Overflakkee introduceert Peugeot de revolutionaire 508 en valt er veel voordeel te halen tijdens de 'Peugeot Discount Deals' met kortingen tot € 5.250,- en tot maar liefst 4 jaar dealergarantie. Tijdens de Paasshow is er een ruime keuze aan geselecteerde Volvo modellen en uitvoeringen. Profiteer daarbij van extra korting en geniet de komende zomer van onbezorgd rijplezier. Maar er is meer… tijdens een sfeervolle consumentenbeurs waar lokale ondernemers u graag informeren over hun organisatie, producten en diensten. De laatste trends op onder andere het gebied van fietsplezier, duurzaamheid, computers en gadgets zullen op spraakmakende wijze aan u worden gepresenteerd. Ook tankstation 'De Ronde Boom' is deze editie op zijn Paasbest. Elke tankende bezoeker ontvangt tijdens de showdagen een vrolijke voorjaarsattentie.

Openingstijden

Paasshow Middelharnis bij Tieleman Keukens en automotions Knöps. Dat is pas genieten en beleven. De openingstijden van de Paasshow zijn op zaterdag 20 april van 10.00-18.00 uur en op maandag 22 april van 10.00-17.00 uur. De toegang tot de Paasshow is GRATIS, evenals parkeren, waarvoor voldoende gelegenheid is.