V.l.n.r. Jan Verhage, Wim Nobel, Flip Bokelaar, Bram Cornelissen.
V.l.n.r. Jan Verhage, Wim Nobel, Flip Bokelaar, Bram Cornelissen. Foto:

Rabobank opnieuw hoofdsponsor van GO Classic

GOEREE-OVERFLAKKEE - Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden is in 2019 weer hoofdsponsor van de GO Classic. De toertocht wordt op 14 september georganiseerd.

"Veel klanten en medewerkers van de bank fietsen al jaren mee. Ieder jaar bekijken we opnieuw of we weer een verbintenis aangaan, maar ik ben er trots op te kunnen melden dat het voor 2019 ook weer het geval is", aldus Directeur Bedrijven Wim Nobel. "Wij stimuleren vitaliteit onder onze medewerkers, dus de mogelijkheid tot inschrijven is op ons intranet al geopend!"
Recent werd de sponsorovereenkomst getekend. Namens de organiserende stichting GO-Classic waren daarbij Flip Bokelaar, Jan Verhage en Bram Cornelissen aanwezig. De stichting is erg blij dat de Rabobank opnieuw de GO-Classic ondersteunt.

De GO-Classic is dit jaar op een aantal onderdelen vernieuwd. Zo is er voor het eerst een route voor mountainbikers. Deze route is 80 kilometer lang, met op vier plaatsen off roadtrails. Verder is ook de route van 150 kilometer veranderd: in plaats van door Zeeland voert deze route nu gedeeltelijk ook over Voorne-Putten.

Sinds 1 april kunnen deelnemers zich inschrijven via de website van de GO-Classic, www.go-classic.nl. Iedereen die vooraf inschrijft – dat kan tot 11 september – krijgt na afloop gratis een pastamaaltijd.