Al schilderend het goede doel sponsoren

OUDDORP - Gezellig 'gewoon' komen schilderen, zonder 'gedoe', maar wél met resultaat. Elke les zie je tot je eigen verbazing een portretje (of wat anders) "uit" de verf komen. Een leuk sociaal contact en je bent ook gelijk sponsor. Want van het lesgeld gaat steeds een vast bedrag van € 25,- naar goede doelen. Dit keer is de focus ook gericht op steun aan de Messiasbelijdende rabbi Michael Zeitler en zijn vrouw Lucy voor hun werk in Israël.

Door Jaap Ruizeveld

Het echtpaar Zeitler wordt in veel landen uitgenodigd om over hun werk te vertellen. Nu komen de rabbi en zijn vrouw ook voor het eerst naar Nederland. In de periode 10-23 juli zijn zij ook te gast op ons eiland en vertolken dan spreekbeurten in Ouddorp en Middelharnis.

De cursus

Kom en maak met hulp van de docent - ditmaal voor slechts € 50,- (inclusief materiaal) een mooi schilderijtje. Er wordt gewerkt met Acrylverf (verf op waterbasis) a. op een van te voren reeds schilderklaar geprepareerd (scheelt bijna 1 les) paneeltje of doekje; b. op een aangegeven formaat en c. dit alles in samenwerking met een ervaren en bevoegde docent. Data: de lessen worden bij voldoende deelnemers gegeven in een bijzaaltje van de Doopsgezinde Gemeente aan de Dorpstienden in Ouddorp op (A) dinsdag 23 en 30 april, 7 en 14 mei of op (B) woensdag 24 april, 1, 8 en 15 mei. Tijden: 's morgens van 09.30-11.45 uur; 's avonds van 19.30-21.45 uur. Informatie en aanmelden: rhartkamp@tiscali.nl of tel. 0181 415274.