Joop Schreuder heeft jarenlang de pr verzorgd voor het Flakkees Piratenkoor, onlangs heeft hij zijn taken overgedragen en is hij in het zonnetje gezet.
Joop Schreuder heeft jarenlang de pr verzorgd voor het Flakkees Piratenkoor, onlangs heeft hij zijn taken overgedragen en is hij in het zonnetje gezet. Foto:

Flakkees Piratenkoor zoekt nieuwe leden

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het Flakkees Piratenkoor is een leuk koor van mannen en vrouwen die zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels oude en nieuwe zeemansliederen en Shanty liederen over de zee zingen. Elke 14 dagen wordt er op zaterdagochtend geoefend in Dirksland en op verschillende evenementen wordt er opgetreden. Het Shantykoor zingt onder andere tijdens de Ouddorpse Havendagen en in Geldershof. De eerstvolgende optredens zijn op 20 april tijdens de Tulpenwandeltocht om 11.00 uur bij Manege Oostmoer in Stad aan 't Harinvliet en op Koningsdag in Dirksland. Het Flakkees Piratenkoor zoekt nog nieuwe leden en belangstellenden kunnen het koor boeken voor een optreden. Neem hiervoor contact op met Marjo Knöps: tel. 0612221063 of hetflakkeespiratenkoor@hotmail.com.