Afbeelding
Foto:

Feestelijke opening voor KIBO Accountants en Belastingadviseurs

MIDDELHARNIS – Onder overweldigende belangstelling vond vorige week vrijdagmiddag de feestelijke opening plaats van de nieuwe vestiging van KIBO Accountants en Belastingadviseurs, aan de Zernikeweg te Middelharnis. Een royaal kantoorpand met allure, op een mooie zichtlocatie. Een mijlpaal in de geschiedenis van KIBO.

Onder het genot van een hapje en een drankje stroomden de vele genodigden aan 't eind van de middag toe om getuige te zijn van het openingsmoment. Daar was niet een speciale handeling voor gearrangeerd, maar een levendig interview met de drie KIBO-eigenaren: de oprichters Martin Boogaard en Hein Kievit, en ook Sander Kruijthof, die sinds vorig jaar ook partner is en een tweede vestiging in Oud-Beijerland leidt.

Verbazen

Tijdens het openingsinterview lieten de drie mannen weten wáár KIBO voor staat en wát klanten aan KIBO hebben. "Wij zijn accountants die verbazen! Want ondernemers hebben niet alleen behoefte aan cijfers en rapporten, maar vooral ook aan een sparringspartner. Iemand bij wie ze alles kwijt kunnen en die ze vooral ook coacht in het bereiken van hun doelen. En dát doen wíj. Onze gesprekken gaan dan ook veel verder, denkend in kansen en in mogelijkheden, vastberaden. Zo zetten wij als accountants en belastingadviseurs voor onze klanten juist die stap verder: 'go the extra mile'. Want als je van je klanten houdt, dan vecht je voor ze en ga je voor het hoogst haalbare. Daardoor, én door authentiek te blijven, zijn we in ons korte bestaan van zeven jaar uitgegroeid tot één van de grootste accountantskantoren van Goeree-Overflakkee. En daar zijn we trots op!"

Groei

In oktober 2011 begonnen Martin Boogaard en Hein Kievit, met een al jarenlange staat van dienst in hun vak, samen een zelfstandig kantoor. In een beperkte ruimte van negentig vierkante meter op bedrijventerrein De Watertoren in Dirksland. Door toenemende groei van het aantal klanten, en vanzelf ook de hoeveelheid werkzaamheden, breidde na 2012 het aantal medewerkers jaarlijks uit tot het huidige team van 23. Maar ook de huisvesting groeide mee. Van 90 naar 200 vierkante meter toen in 2016 een kantoorruimte aan de Prins Bernhardlaan in Middelharnis werd betrokken. En recent naar 1200 vierkante meter na verhuizing in december naar het vorige week vrijdag geopende pand. En inderdaad nu ook een vestiging in de Hoeksche Waard. "Of we daar over zeven jaar óók de opening hebben van een andere vestiging weet ik niet, maar dat we ook dáár ondernemers gaan verbazen, dát weten we zeker!" zo voorspelde Martin Boogaard enthousiast.

Dank

Een woord van dank richtte Martin niet alleen aan de relaties van KIBO, voor het genoten vertrouwen, maar in 't bijzonder ook aan de medewerkers. "Dank voor jullie inzet, energie, geduld en medewerking! Zonder jullie zou er geen KIBO zijn en hadden we hier vandaag niet gestaan…!" Een massaal warm applaus voor het hele KIBO-team vormde de bekroning van een feestelijke openingsbijeenkomst.