Het ontbijtbuffet is een succes, daarom is er dit jaar extra zitruimte gecreëerd. Foto: DigiDamco
Het ontbijtbuffet is een succes, daarom is er dit jaar extra zitruimte gecreëerd. Foto: DigiDamco Foto:

Ontbijt bij de boer op Tweede Paasdag

GOEREE-OVERFLAKKEE - Voorafgaand aan de negende editie van Kijk bij de Boer op 22 april, is er van 8.30 tot 10.00 uur een uitgebreid Boerenontbijt in de schuur bij familie Van der Velde in Herkingen.

In de vroege ochtend, voordat alle activiteiten op de andere deelnemende bedrijven van start gaan, staat in de schuur daar een uitgebreid ontbijtbuffet klaar voor de aangemelde gasten. Alle kakelverse ontbijtproducten komen van lokale ondernemers. Want alles voor een goed ontbijt is te vinden op ons eiland. Heerlijke Flakkeese broodspecialiteiten, zuivelproducten zoals yoghurt, melk en kaas. Eieren, fruit en groente bijvoorbeeld. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven. Als zij klaar zijn met eten, kunnen ze bij de lammetjes of de kuikentjes kijken. Ze kunnen zich laten schminken of een kijkje nemen bij de knutseltafel.

Aanmelden is verplicht!

Door het grote enthousiasme van vorig jaar, worden er voor dit jaar nog meer zitplaatsen gecreëerd. Er zijn dit jaar geen kaartjes meer te koop, maar aanmelden kan door een persoonlijk bericht te sturen naar onze Facebookpagina of door aan te melden bij T-Toys in Dirksland. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis, Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 5,-. Vanaf 12 jaar € 7,50. Het adres is Akkerbouwbedrijf Fam. Van der Velde, Peuterdijk 48b in Herkingen.