HVC Regiotour 2019: Ex-moslim als spreker

OUDDORP - De spreker tijdens de HVC Regiotour 2019 is een ex-moslim uit Bangladesh, maakt Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) bekend. Dominee Mabud Chowdhury is afkomstig uit een grote moslimfamilie uit een hogere klasse.

Tijdens de tournee van Stichting HVC vertelt hij hoe God hem riep voor het werk in Zijn Koninkrijk. Onvermoeibaar geeft hij gehoor aan zijn roeping in één van de armste landen ter wereld. Jong en oud kan kennismaken met deze vervolgde christen tijdens vier gratis toegankelijke bijeenkomsten en één ondernemersbijeenkomst. De HVC Regiotour bezoekt van 29 maart t/m 5 april de plaatsen Nunspeet, Barneveld, Kesteren, Dordrecht en Ouddorp.

De avonden - die bestemd zijn voor ondernemers - vangen aan om 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.stichtinghvc.nl/regiotour.

Stichting HVC is een energieke hulporganisatie met vrijwilligers in heel Nederland. Ze staan graag 'met de voeten in de modder'; de organisatie heeft korte lijnen met de hulpprojecten dankzij lokale partners. Naast het bieden van geestelijke en praktische ondersteuning in nood, verspreidt Stichting HVC het Evangelie en bekommert ze zich over (wees)kinderen die aan hun lot zijn overgelaten. Meer informatie over Stichting HVC vindt u op www.stichtinghvc.nl.