Bij de Kijk bij de Boer is er vooral ook voor kinderen veel te beleven. Foto: Wilko van Dam
Bij de Kijk bij de Boer is er vooral ook voor kinderen veel te beleven. Foto: Wilko van Dam Foto:

Negende Kijk bij de Boer komt eraan

GOEREE-OVERFLAKKEE - Voor maandag 22 april - Tweede Paasdag - wordt de negende editie van Kijk bij de Boer georganiseerd.

Het is ondertussen al een vaste gewoonte voor velen om op Tweede Paasdag een bezoek te brengen aan de open bedrijven tijdens Kijk bij de Boer. De voorbereidingen hiervoor zijn aan de volle gang. Verschillende agrarische bedrijven en molens heten u van harte welkom op hun bedrijf.

In Ouddorp kwekerij Aleman B.V., in Dirksland melkveehouderij De Leede V.O.F en vleesveehouderij De Beestenboel van Verweij, in Middelharnis is de kwekerij op Hernesseroord open, in Nieuwe-Tonge Nelisse Grond & Agro en in Achthuizen kunt u melkveehouderij Den Hartogh en Akkerbouwbedrijf mts. Van Dis bezoeken. Tevens zijn de molens in Sommelsdijk en Nieuwe-Tonge deze dag opengesteld.
Kijk voor meer informatie over de bedrijven op www.kijkbijdeboer.nl. Daar ziet u ook wat ieder bedrijf bijzonder maakt en waarom dit bedrijf het bezoeken waard is.

Kleur en win

Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd. De kleurplaat wordt uitgedeeld op school en is te downloaden via de website. De kleurplaat kan op Tweede Paasdag ingeleverd worden in de blauwe box bij de deelnemende bedrijven. De kleurwedstrijd is voor alle peuters en kinderen t/m groep 4. De winnaars krijgen een traptractor.

Hoe werkt het?

Na afloop worden alle kleurplaten opgehaald en afgegeven bij Benschop & Sterling Netwerk Notarissen. De winnaars worden dezelfde week nog uitgenodigd op het notariskantoor om hun prijs in ontvangst te nemen.
De traptractoren worden beschikbaar gesteld door: Steenbergen Mechanisatie, ROGO Machines B.V., Mechanisatie Centrum Flakkee, Barendregt Mechanisatie B.V., Stehouwer Nieuwe-Tonge B.V., LMB van den Ende, Dick Klok Mechanisatie en T-Toys Dirksland.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding