Foto genomen op de vestiging met links de heer Hartman en rechts Leen van Dijk.
Foto genomen op de vestiging met links de heer Hartman en rechts Leen van Dijk. Foto:

JAMES Jan van Dijk geeft klant factuurbedrag terug

REGIO - De maandprijs van de landelijke actie 'Factuurbedrag terugwinnen' van JAMES is gevallen bij JAMES Autoservice in Brielle. De heer Hartman werd op donderdag 14 maart verrast door Leen van Dijk met de teruggave van zijn factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.

Het was voor de heer Hartman een aangename verrassing: "Deze prijs is mooi meegenomen! Ik was al heel tevreden over JAMES Jan van Dijk want ze bieden hele goede service en er is altijd een vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. En nu ben ik natuurlijk helemaal tevreden!" De heer Hartman krijgt het factuurbedrag van € 407,33 op zijn rekening teruggestort.

Leen van Dijk is erg te spreken over de landelijke actie. "Door deze actie hebben wij weer een tevreden klant blij gemaakt! Wij attenderen al onze klanten op deze actie en de reacties zijn altijd positief!"

Landelijke actie

Zowel zakelijke als particuliere klanten van JAMES kunnen meedoen aan de landelijke actie 'Factuurbedrag terugwinnen' door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur. Elke maand wordt één winnaar bekendgemaakt die zijn volledige factuurbedrag terugwint. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.