Drukte bij heropening Aldi

OUDE-TONGE – Vorige week vrijdag waren de eerste klanten al om vroeg aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Dabbehof in Oude-Tonge.

De officiële opening van de winkel werd gedaan door filiaalleider, de heer Vrijenhoek. Na het doorknippen van het rode lint stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.
In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis.
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

De filialen worden zo duurzaam mogelijk ingericht. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan de Dabbehof 32 in Oude Tonge beschikt over zo'n 90 parkeerplaatsen.
De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag van 8.00 –
18.00 uur.