Afbeelding
Foto:

De voorjaarscollectie bij Koop de Goede Hoop hangt in het rek

MIDDELHARNIS – Bij goede doelenwinkel en fietscafé Koop de Goede Hoop in Middelharnis hangt de voorjaarscollectie weer in de rekken. Dus wie goed voorbereid het voorjaar tegemoet wil kan terecht in de winkel aan de Hobbemastraat.

Vorige week is - na een uitverkoop van winterkleding – de voorjaarscollectie uitgestald in goede doelenwinkel Koop de Goede Hoop. De eerste dagen van de voorjaarsverkoop mochten de vrijwilligers van de winkel weer veel klanten verwelkomen. De voorraad in de winkel wordt dagelijks aangevuld. Dus belangstellenden die op zoek zijn naar dames- heren- en kinderkleding voor een zacht prijsje kunnen hun slag slaan.
De tweedehandskledingverkoop is één van de pijlers van de goede doelenwinkel. Men kan er ook terecht voor tweedehandsboeken en speelgoed. Daarnaast is er altijd vers gezette koffie 'met wat erbij' aan de koffietafel. Daar is dan ook gelegenheid voor een goed gesprek. Natuurlijk kan gewoon even uitrusten ook.

Fietscafé

Naast de 'gewone' winkel neemt het fietscafé ook een belangrijke plaats in bij Koop de Goede Hoop. Wie op zoek is naar een gebruikte fiets kan in dit fietscafé terecht. De vrijwilligers van het fietscafé nemen graag gebruikte fietsen of fietsen 'met een krasje' in ontvangst. Ze knappen deze fietsen weer op en worden voor een klein bedrag verkocht. Binnenlopen voor een praatje over fietsen is natuurlijk altijd mogelijk. Dus wie een fiets heeft die nog op te knappen is, kan deze brengen bij het fietscafé. Na de opknapbeurt komt deze in de etalage en wordt voor het goede doel verkocht. De mensen van het fietscafé benadrukken dat er geen reparaties aan fietsen worden uitgevoerd. Daarvoor zijn natuurlijk de professionele bedrijven op het eiland.

Goede doelen

De opbrengst van de kledingverkoop en het fietscafé komt ten goede aan verschillende goede doelen. Zo werd onlangs de opbrengst van de eerste maanden van het jaar overhandigd aan Stichting OZO. De opbrengst van deze periode is bestemd voor Stichting Elim Nigeria. Ellen Vreeswijk werkt in dat Afrikaanse land voor mensen met een beperking. Meer info: www.elimnigeria.nl

Openingstijden:

Koop de Goede Hoop aan de Hobbemastraat 1 is geopend op woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Afbeelding