De leden van de activiteitencommissie Hervormde Gemeente uit Ouddorp met de piano.
De leden van de activiteitencommissie Hervormde Gemeente uit Ouddorp met de piano. Foto:

Piano voor de zangavonden in Ouddorp

OUDDORP - De activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Ouddorp (Dorpskerk) zet zich al jaren in voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden. Dit doen zij samen met vele vrijwilligers uit de gemeente en daarbuiten.

Alle georganiseerde activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, een fietstocht, kerstpostactie, lezingen, bloemschikken en minimarkten hebben vorig jaar ruim € 13.000,- opgebracht. "Hiervoor willen we, naast de Heere, alle vrijwilligers, sponsoren, bezoekers en kopers heel hartelijk danken", aldus de activiteitencommissie.
Met een deel van deze opbrengst is een professionele piano aangeschaft. Deze kan gebruikt worden bij de kooruitvoeringen op de diverse zangavonden gedurende het jaar. De eerste zangavond dit jaar heeft plaatsgevonden op zaterdag 16 februari en de piano heeft haar klanken die avond voor het eerst laten horen in de Dorpskerk van Ouddorp.
De volgende zangavond vindt zaterdag 23 maart a.s. plaats in de Dorpskerk aan de Weststraat te Ouddorp. Entree is gratis, er wordt gecollecteerd voor de onkosten. Aanvang 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur.
Deze avond hopen het Chr. Ouddorp mannenkoor o.l.v. Dinant Struik en de Chr. Gem. Zangvereniging met Hart en Stem uit Sint-Maartensdijk o.l.v. Pieter Quist medewerking te verlenen. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door Willem den Boer en Lené de Graaf op het orgel en Andrea Grinwis zal de dwarsfluit bespelen.

Via www.facebook.com/activiteitencommissieouddorp kunt u op de hoogte blijven van alle activiteiten.