Afbeelding
Foto:

Deze week weer Trend Consumentenbeurs

OUDDORP – Het is deze week voor het 28e jaar dat in Ouddorp de Trend Consumentenbeurs wordt gehouden. Ook dit jaar is de beurs weer drie dagen geopend. Vanaf donderdagavond 18.00 uur kunnen bezoekers terecht voor producten van een gevarieerd aantal ondernemers en enkele goede doelen.

Door Adri van der Laan

De Trend Consumentenbeurs is een beurs die traditioneel in Ouddorp plaatsvindt. Toch is het geen uitsluitend Ouddorpse aangelegenheid, want er zijn bedrijven uit heel de regio vertegenwoordigd. De bezoekers kunnen op deze beurs dan ook kennismaken met veel hoogwaardige producten van veel bekende en wat minder bekende ondernemers. De bedrijven presenteren zichzelf, hun producten, diensten of noviteiten, voor bezoekers hebben ze aantrekkelijke beursaanbiedingen en natuurlijk is deze plek ook een mooie gelegenheid om te netwerken.
De organisatoren, maar ook de bezoekers, vinden de Trend Consumentenbeurs een echt voorjaarsevenement. Men weet dat veel bezoekers met dat 'voorjaarsgevoel' een bezoek brengen aan Dorpstienden, waar de beurs wordt gehouden. Vooral in het voorjaar hebben de mensen er weer zin in om aan de slag te gaan. Zowel in als buiten het huis. En daarvoor kan men bij de Trend Consumentenbeurs weer volop ideeën opdoen.

Divers

Met een verscheidenheid aan standhouders is het beursaanbod ook dit jaar weer heel divers. Van huishoudelijke apparatuur tot tuinmachines, van computerapparatuur tot inbraakbeveiliging, men kan voor veel informatie terecht op deze voorjaarsbeurs. Op de website www.trendconsumentenbeurs.nl zijn alle deelnemers te vinden.


Opzet

De Trend Consumentenbeurs is al die jaren door kleinschalig van opzet geweest. Deze kleinschalige knusse sfeer zorgt er voor dat de beurs een gezellige ontmoetingsplaats is. De verschillende ondernemers hebben prijzen te verdelen. Aan het eind van de beurs wordt een prijs toegekend aan een bezoeker die zaken heeft gedaan op de beurs met een van de ondernemers. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten.


Goede doelen


Zoals bij iedere Trend Consumentenbeurs, zijn er ook dit jaar weer een aantal kramen met 'goede doelen'. Dit jaar zijn dit SMA, Jasmijn in actie; KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij; A Seal Zeehondenopvang Stellendam en het Rode Kruis.

IN KADER
Openingstijden
De toegang tot de Trend Consumentenbeurs is, zoals altijd, gratis, evenals de parkeergelegenheid rondom Dorpstienden. De openingstijden zijn op donderdag 21 maart, vrijdag 22 maart van 14.00-21.00 uur en op zaterdag 17 maart van 10.00-16.30 uur.
Meer info: www.trendconsumentenbeurs.nl.