Afbeelding
Foto:

Verwenproject voor mensen met kanker

DIRKSLAND - Een avond ontspannen door middel van een pedicurebehandeling, lichaamsmassage, schoonheidsbehandeling of uitgebreide voetreflexmassage. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis verwent mensen met kanker die in het ziekenhuis een behandeling ondergaan of recent hebben ondergaan. Deelname aan het project is kosteloos.

In november 2004 is het verwenproject gestart. Een geweldig project voor mensen die behandeld worden in verband met hun ziekte. Het verwenproject is opgezet met als doel de patiƫnten een ontspannen avond te bezorgen.
De verwenavond wordt verzorgd door professionals die vrijwillig hun bijdrage leveren.
Een massage bij kanker ontspant het lichaam en verbetert de kwaliteit van leven.
Onder het genot van een kopje koffie of een drankje en zachte muziek probeert het team u een prettig en ontspannen moment te bezorgen. U hoeft zelf niets mee te nemen, want alle benodigde spullen zijn aanwezig.

Een keer in de twee maanden is er een verwenavond, hier doen een vijf-/zestal vrijwillige medewerkers, zoals masseurs, schoonheidsspecialistes, een pedicure en een voetreflexoloog aan mee.
Namens het Van Weel Bethesda Ziekenhuis zijn er nog twee vrijwilligsters die voor koffie en andere versnaperingen zorgen.
Fysiopraktijk Van den Berg in Dirksland stelt hun pand beschikbaar voor ons.

Onze avond staat in het teken van verwennen.
Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat mensen met de ziekte kanker profijt kunnen hebben van massage/behandeling. Bij de behandelingen op de verwenavond staan ontspanning en genieten voorop!

Als u interesse heeft in een heerlijk avondje verwennerij, en onder behandeling bent (of net klaar) bij de afdeling oncologie, kunt u zich aanmelden via de site www.vanweelbethesda.nl of via de oncoloogverpleegkundige op de afdeling.