Afbeelding
Foto:

Lezing over 'De liefde in tijden van ziekte en verlies'

OUDDORP - Inloophuis De Boei presenteert een lezing over de liefde in tijden van ziekte en verlies. Op dinsdag 12 maart inloop vanaf 13.00 uur, start 13.15 uur, einde 16.00 uur.

De lezing wordt verzorgd door Désirée Hessing-Huigens, die haar man aan longkanker verloor, schrijfster van het boek: 'Tom, liefde leven na de dood'.
De lezing bestaat uit twee delen, gescheiden door een pauze, die beiden afgesloten worden met ruimte voor een gesprek en het delen.
"Omdat een mens groter is dan zijn/haar ziekte en liefde groter is dan de dood."
Het uitgangspunt van het boek is dat de relatie die je als mens met anderen hebt, het belangrijkste is in het leven. De liefde die je met hen deelt, de verbinding die je met ze voelt, is niet statisch, maar aldoor in ontwikkeling.

Inloophuis De Boei is open vanaf 10.00 uur in de morgen. De gastvrouwen verwelkomen u met een kop thee of koffie en een versnapering. Wilt u de gehele dag blijven omdat u het middagprogramma wilt bijwonen, dan is het raadzaam om uw lunch mee te nemen. Er wordt tussen de middag gezamenlijk gegeten.
Inloophuis De Boei is de plek waar je jezelf kunt zijn, er wordt naar je geluisterd, al vertel je 10 keer hetzelfde. Te horen krijgen dat je kanker hebt, in het traject zitten of het te hebben afgerond, doet heel veel met je en met je naasten. De gastvrouwen gaan respectvol om met de gasten. In Inloophuis De Boei ben je geen patiënt, je bent niet de ziekte die je hebt, je bent een waardevol mens die helaas de ziekte heeft. Een mens die er toe doet.

U vindt Inloophuis De Boei aan De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Is de afstand naar Ouddorp een probleem of het reizen met het Openbaar Vervoer een obstakel voor u, dan kunt u gebruikmaken van onze gratis chauffeursdienst, graag bellen naar 06-22111572 of via de mail: info@deBoeigo.nl.