Kernactiviteiten

DIRKSLAND

Rommelmarkt

Zaterdag 9 maart is er weer rommelmarkt in de Victoriahal, Philipshoofjesweg 57a. De twee grote zalen zijn vol met 80 tafels, vier kramen en twee podiumplaatsen. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Toegang is gratis.

Lentekriebels

Dinsdag 12 maart zijn geïnteresseerden weer van harte welkom in 't Reginahof voor een mooie lente workshop. Het is een voorjaarsschikking op een tak met mos en andere materialen en veel voorjaarsbloemen. De kosten zijn € 27,50 inclusief koffie en thee met iets lekkers. Men start om 19.30 uur. Het adres is Reginahof 1. Aanmelden kan via de mail: welkom@leutig.nl of bel 06-29260326.

MELISSANT

Pastamaaltijd 55+

Donderdag 14 maart is er weer een heerlijke pastamaaltijd in de Melishof. Deze keer staan er diverse soorten pasta's op het menu. Hierbij worden diverse sausen geserveerd. Wilt u ook mee eten, geeft u zich dan zo snel mogelijk op, in ieder geval voor 10 maart. Dit kan bij: Dirk en Elly Spahr v.d. Hoek, tel.: 602411 of mobiel: 06-38927456 en 06-51074048; graag na 18.00 uur. De aanvang maaltijd is om 17.30 uur. Inloop vanaf 17.15 uur. Kosten: € 6,- pp. Voor de maaltijd; excl. drank e.d.

Tweedehands boeken en hoeden

Voor de verkoping op de Boerenerfmarkt van zaterdag 6 april kunt u nog tweedehands boeken en hoeden inleveren bij mevrouw J. Leijdens-Karzijn, Nolleweg 10 Melissant (telefoonnummer 603998).

Modeshow

Woensdag 20 maart is er een modeshow in De Melishof. Deze wordt verzorgd door De Brug Mode. Mooie modieuze kleding. Tevens kan er ook kleding gekocht worden. De aanvang is 10.00 uur. Einde om ongeveer 12.00 uur. Entree: € 3,50, dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers. Wie komt stemmen kan gelijk bij de modeshow een kijkje nemen.

MIDDELHARNIS

Aanschuifkoor


Veel mensen weten het: zingen maakt blij. Samen zingen maakt zelfs nog veel blijer! Eén keer per maand kunt u meedoen met het Aanschuifkoor; gezellig met elkaar zingen onder begeleiding van Germaine Compier. Van gouwe ouwe tot echte meezinger. Schuif aan en zing mee. Het Diekhuus Middelharnis - donderdag 14 maart, tijd: 14.00-15.30 uur - De toegang is gratis.

OOLTGENSPLAAT

Regio-avond Hervormde Vrouwenbond

Op 27 maart 2019 organiseert de vrouwenvereniging 'Wees getrouw' te Ooltgensplaat de regioavond van dit seizoen. Spreekster is Marianne Glashouwer. Het thema is 'Rust vinden bij God in deze hectische wereld'. Muzikale omlijsting: Marcel Saarloos, orgel; Cock MIjs en Erica van der Welle, dwarsfluit. De collecte deze avond wordt gehouden voor Christenen voor Israël. Er is een verkooptafel aanwezig. Plaats: Elthato, Zuid Achterweg 27, Aanvang: 19.30 uur. Koffie/thee vanaf 19.00 uur. Entree i.v.m. de onkosten deze avond is € 5,- p.p. Opgave voor 20 maart 2019: regiobestuurgo@gmail.com. Ook niet-leden zijn welkom.

OUDDORP

Psalmzangavond

Zaterdag 16 maart hoopt de zangcommissie van HHG Ouddorp een Psalmzangavond te organiseren in de Eben-Haëzerkerk (Diependorst 18a). De avond begint om 19.30 uur. De kerk is open om 19.15 uur. Rond 21.00 uur hoopt men de avond af te sluiten. Na afloop is er gelegenheid een kop koffie te drinken in het verenigingsgebouw. De avond zal worden opgeluisterd door de medewerking van Psalmzangkoor Tehilla uit Alblasserdam. Dit koor staat onder leiding van Gerard de Wit. De meditatie wordt verzorgd door onze eigen predikant, ds. D. Zoet. De opbrengst van de collecte zal bestemd worden voor het diaconaal gastenhuis De Oase.

Youth event

Zondag 17 maart zal er weer een Youth Event plaats vinden in de Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp. Youth Event is een kerkdienst die helemaal georganiseerd word door de jeugd van de kerk. Iedereen is van harte welkom. De spreker van deze avond zal zijn Bart van Nes. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door de Youth Event band. Let op: de aanvang is 19.00 uur. Na het Youth Event is iedereen van harte welkom in de ontmoetingsruimte. Er kan dan gezamenlijk koffie, thee of fris met elkaar gedronken en gepraat worden na en over de dienst.

Vergadering Oranjevereniging

Op maandag 11 maart worden de leden van de Oranjevereniging Ouddorp van harte uitgenodigd om de ledenvergadering bij te wonen. Locatie zal zijn H.C.R Akershoek en de aanvangstijd is 20.00 uur.

Kleedjesmarkt

Op Koningsdag organiseert Oranjevereniging Ouddorp de traditionele kleedjesmarkt in de ring van Ouddorp. Deze markt wordt georganiseerd voor jong en oud, een ieder die oude of nieuwe spullen wil verkopen is van harte welkom. Als je zeker wilt zijn van een plaatsje, is het wel handig als je je opgeeft bij het de organisatie. Doe dit via onze website www.oranjeouddorp.nl. Ook voor info kunt u mailen naar dit adres. Als je op die dag een muziekinstrument wilt bespelen, mag dat natuurlijk ook.

Kraam huren voor het goede doel

Wie een kraam wil huren voor het goede doel, kan dit voor 6 juli bij voetbalvereniging WFB doen. Dan is er een grote markt en tevens wordt er 24 uur achter elkaar gevoetbald voor de kinderafdeling van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. De markt begint op zaterdag 6 juli om 08.30 uur en duurt tot 16.00 uur, uiteraard is er ruimschoots de tijd om op te bouwen en af te breken. Voor € 20,00 kunt u een kraam huren, dit is nodig om uit de kosten te komen. Daarnaast vraagt men na afloop om een vrijwillige bijdrage voor het goede doel, iedereen is daar natuurlijk vrij in. De inhoud van de kraam mag volledig zelf worden bepaald. Daarnaast zijn vrijwel alle vormen van reclame maken toegestaan. WFB draagt zorg voor de op- en afbouw van de kramen. De voetbalwedstrijden starten op vrijdag om 18.30 uur en stoppen op zaterdag om 18.30 uur. Naast de markt en het voetbaltoernooi zijn er diverse activiteiten, zoals: open podium, voetbalfanshop, diverse eetgelegenheden, gezellig terras, pannaveld, etc. Voor inschrijven of informatie kunt u mailen naar: 24uurs@vvWFB.nl.

OUDE-TONGE

Open Schuur

Zaterdag 9 maart wordt er weer Open Schuur gehouden aan de Langeweg 41a. Een ieder kan van 10.00 tot 15.00 uur zonder afspraak kijken in de loods van Houweling Meubelen. Er zijn heel veel kleine spullen te koop, zoals: (oude en nieuwere) glazen, serviezen, borden, bestek, lampen, tafeltjes, schilderijtjes, spiegels, kop-en-schotels, van allerlei huisraad, brocante, enz. Tegelijk kunt u ook een kijkje nemen in de loods met grotere meubelen, zoals eiken en grenen kasten, tafels, banken, stoelen, enz. Ook zijn er veel boeken en kledingstukken. Kom vrijblijvend even langs om te kijken of er iets voor u bij zit.

STELLENDAM

'De Mooie Molen'

Vrouwenvereniging 'De Stellevrouwen' organiseert op donderdag 14 maart in samenwerking met de band 'Die Mooie Molen' een avond "vol zang, humor en gezelligheid!" Deze avond wordt gehouden in 't Haegse Huus aan de Haagsestraat. Aanvang 19.30 uur. Voor leden is de avond gratis. Niet-leden betalen € 5,- inclusief een kopje koffie of thee.