Afbeelding
Foto:

Fysiotherapie Heijnsbroek heet u van harte welkom

MIDDELHARNIS - Per 1 januari 2019 heeft Fysiotherapie Heijnsbroek haar deuren geopend. De praktijk, van eigenaar Dane Heijnsbroek, is gevestigd in het Medisch Centrum 'oude Rabobank' aan de Langeweg 54 in Middelharnis.

Als fysiotherapeut ben ik specialist op het gebied van het menselijk bewegingsapparaat. Mijn doel is om u weer klachtenvrij of met verminderde klachten te kunnen laten functioneren in uw dagelijks leven.
Aandacht voor u is waar ik voor sta. Gerichte therapie door een goede samenwerking met u en andere zorgprofessionals is wat u van mij kunt verwachten.

Naast de reguliere fysiotherapie behandelingen bied ik ook dry needling behandelingen aan, een opkomende behandelvorm in Nederland.
"Nog lang niet iedereen weet wat dry needling is of welke positieve effecten dry needling op uw klachten kan hebben.

Dry needling is gericht op het verminderen van spiergerelateerde klachten. Met behulp van een dunne naald worden triggerpoints aangeprikt. Een triggerpoint is een knoop in uw spier die aanvoelt als een harde plek. Deze veroorzaakt naast de lokale drukpijn ook pijn op andere plaatsen in uw lichaam. De behandeling is bedoeld om de triggerpoints vast te stellen en gericht met een naaldje te prikken. Hierdoor verdwijnen de triggers, omdat de spieren ontspannen.
Deze behandelmethode kan effectief zijn wanneer u last heeft van onder andere pijnklachten, bewegingsbeperkingen in één of meerdere gewrichten, tintelingen, hoofdpijn en duizeligheid.

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor revalidatie na bijvoorbeeld een operatie, of voor training in het geval van een ziekte of aandoening. Bij de revalidatie en training wordt er gekeken naar uw motivatie en specifieke situatie om haalbare doelen op te stellen. Zo zal ik altijd proberen de revalidatie zoveel mogelijk op u persoonlijk af te stemmen. Ik ben er van overtuigd dat dit altijd ten goede zal komen van het herstel en de grootste kans geeft op het gewenste resultaat van de revalidatie.

Om u meer mogelijkheden te geven voor het maken van een afspraak, is de praktijk ook in de avonduren geopend.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut met aandacht en tijd voor u? Wilt u meer over mij of de praktijk te weten komen? Neemt u dan gerust een kijkje op mijn website.

Website: www.fysiotherapieheijnsbroek.nl. Telefoon: 06-41118381. Mail: dane@fysiotherapieheijnsbroek.nl