Afbeelding
Foto:

RGO vmbo vakteams plaatsen zich voor Nederlands kampioen Skills Talents 2019

MIDDELHARNIS - RGO vmbo Middelharnis kwamen met maar liefst zeven vakteams in verschillende categorieën in actie tijdens de Zuid-Hollandse kampioenschappen Skills Talents. Dit zijn teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo'ers.

Door middel van selectiewedstrijden konden deelnemers zich plaatsen voor dit kampioenschap, waar ze een ticket konden verdienen voor het Nederlands kampioenschap Skills Talents, dat van 20 t/m 22 maart wordt gehouden in de RAI Amsterdam.
RGO Middelharnis was tijdens dit kampioenschap zeer succesvol en pakte meerdere podiumplaatsen. De leerlingenteams gingen de strijd aan in de categorieën Bouwen, Wonen & Interieur, Produceren, Installeren & Energie, Horeca, Bakkerij & Recreatie, Economie & Ondernemen, Dienstverlening en Producten en Tuinaanleg & Bloem.
De concurrentie was ijzersterk, maar tegen het vakmanschap van RGO Middelharnis waren ze niet opgewassen. Stuk voor stuk lieten de vakteams van Bouwen, Wonen en Interieur, Dienstverlening en Producten en Horeca, Bakkerij en Recreatie zien dat zij de beste waren. Zij verdienden terecht de hoogste eer op het erepodium en verdienden daarmee hun ticket voor het Nederlands kampioenschap Skills Talents in Amsterdam.
De overige teams waren zeker niet minder en gooiden hoge ogen voor de vakjury's. Maar liefst drie vakteams bezetten de tweede plaats op het erepodium en werden daarmee reservekampioen van Zuid-Holland! De overige teams pakten de derde plaats op het erepodium. Zij kunnen allen terugkijken op een prachtig kampioenschap!
De leerlingen van RGO vmbo Middelharnis hebben hiermee laten zien dat zij hun vakmanschap beheersen. Er wacht hen een mooie toekomst in het bedrijfsleven! De kampioenen maken zich nu op voor het Nederlands kampioenschap Skills Talents en zullen geduchte tegenstanders zijn tegenover de rest van Nederland.
Volg ook dit kampioenschap van 20 t/m 22 maart in de RAI Amsterdam en moedig onze teams aan via de Facebookpagina van RGO Middelharnis. "Amsterdam, wij komen eraan", aldus de mensen van de RGO.