Afbeelding
Foto:

Stichting Natuurschool zoekt gidsen

REGIO - De (stichting) Natuurschool had bij haar oprichting in 1989 één belangrijk doel voor ogen: zoveel mogelijk leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs simpelweg enthousiast maken voor de Nederlandse natuur. En dat is gelukt! Inmiddels méér dan 500.000 leerlingen van 4-15 jaar uit een groot deel van Nederland, hebben in schoolklasverband deelgenomen aan een spetterende en onvergetelijke dag in de 'echte natuur' bij de Natuurschool.

2.5 miljoen uur positieve aandacht voor de natuur! Meer dan 500.000 leerlingen zijn door de Natuurschool elk 5 uur lang en met al hun zintuigen in contact gebracht met de natuur. Heel waardevol omdat het jonge mensen laat ervaren dat de natuur mooi, leuk en onmisbaar is. Dat de Natuurschool nú de kinderen ontvangt van kinderen die ons ooit bezochten, laat zien dat de aanpak van de Natuurschool ook in deze tijd 'werkt' en veel waardering krijgt.
De Natuurschool is een frisgroene, inmiddels landelijk werkende, not for profit organisatie die zonder (overheids)subsidies haar doelstellingen weet te verwezenlijken. Daar zijn we trots op, want dit betekent naast extra hard werken ook een stuk onafhankelijkheid in denken en doen.

Om die belangrijke taak ook dit jubileumjaar en in de toekomst te kunnen blijven vervullen, zoekt de Natuurschool voor de periode half april-begin oktober, 5-10 enthousiaste en (v)aardige gidsen m/v, voor haar locatie Stellendam/Ouddorp. Meer informatie hierover vind u op de website van de Natuurschool.

De Natuurschool is een buitengewoon levenswerk dat vol passie, ideeën en plezier jonge mensen van nu laat ervaren dat een gezonde natuur ook deel van een gezonde toekomst is.
www.natuurschool.nl