Bloemenbollenactie voor Roemenië

OUDDORP - Zaterdag 16 februari organiseert Hometeam 'Speranta' weer zoals voorgaande jaren een bloembollenactie voor Jantina's kinderwerk in Roemenië.

De bloembollen zijn ook dit jaar weer van Bloemkwekerij Klepper. U ziet de kinderen die helpen 's morgens aan uw deur verschijnen.
Rond 9.00 uur start de actie tot ongeveer 11.30 - 12.00 uur. Als u de kinderen gemist heeft aan de deur, kunt u ook tussen 9.30 en 11.30 uur bij Kwekerij Klepper langskomen om bloembolletjes te kopen.
"Laten we de actie ook dit jaar weer tot een groot succes maken en steun Jantina´s kinderwerk! Mede daardoor is het mogelijk dat de evangelisatie en educatie doorgang heeft en ze veel kinderen kan bereiken met Gods Woord", aldus de organisatoren.

Als er nog mensen die zich willen aanmelden als chauffeur: graag! Stuur een email met uw naam en (mobiele) telefoonnummer naar mathilde93@kliksafe.nl of bel naar 0187-664196.
De chauffeurs worden tussen 8.15 en 8.30 uur bij Kwekerij Klepper verwacht om in te laden, daarna naar Eben-Haëzer. De kinderen worden 8.30 uur in Eben – Haëzer verwacht.