Ladies' Circle organiseert Bingo Beats & Bubbles

GOEREE-OVERFLAKKEE - Voor 15 februari organiseert Ladies' Circle Goeree-Overflakkee de eerste editie van Bingo Beats & Bubbles in het Prieel van De Staver te Middelharnis. De avond wordt gepresenteerd door Sophie van Hoytema. Zij is cabaretière, actrice en als presentatrice bekend van onder andere Snowmagazine.

Samen met de dames van Ladies' Circle Goeree-Overflakkee belooft dit een zeer gezellige bingoavond te worden, met uiteraard heel veel mooie prijzen, zoals een rondvlucht van een uur boven Flakkee, een zonnebril, een parfumpakket voor man/vrouw, een dinerbon en nog veel meer!

Het evenement is een initiatief van De Nederlandse Hartstichting. Deze stichting heeft onder andere als doel om buurten veiliger te maken met een AED. De meeste hartstilstanden komen in woonwijken voor en met een AED in de woonwijk kunnen levens gered worden. Met dit evenement willen de dames van Ladies' Circle GO hier een mooie bijdrage aan leveren.

Om dit te realiseren is een samenwerking gezocht met BeCare te Middelharnis. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), AED en Reanimatie en EHBO. BeCare is hoofdsponsor van de avond en sponsort maar liefst 1 AED, inclusief buitenkast. Daarnaast zal de opbrengst van de Bingo geheel besteed worden aan de aanschaf van buitenkasten op Goeree-Overflakkee. Hiermee komen meer AED's 24 uur per dag beschikbaar. Weet u een AED die naar buiten zou moeten? Geef het aan ons door via lc45@ladiescircle.nl.

Inloop vanaf 19.30 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via https://bbb.wetickets.shop.