Bruinisser Visserskoor zoekt versterking

BRUINISSE - Het Bruinisser Visserskoor is op zoek naar versterking. Het koor treedt op bij verschillende gelegenheden in Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee en omstreken en andere plaatsen in de regio.

Veel optredens vinden plaats in zorg- en/of bejaardencentra, waar het koor de bewoners een prettige middag of avond bezorgt. Daarnaast treedt het ook op bij speciale gelegenheden, bijvoorbeeld bij de Visserijdagen te Bruinisse, de havendagen in Zierikzee, Shantykorenfestivals, etc. Het is een koor dat zeemansliederen ten gehore brengt.
Naast zangers is er nog behoefte aan een gitarist en een accordeonist. Het koor heeft ongeveer 30 zangers en natuurlijk een dirigent en verder vijf muzikanten. Ook beschikt men over een geluidsman.
De repetities vinden iedere donderdagavond plaats in de Gereformeerde Kerk aan de Noorddijk te Bruinisse, vanaf 19.30 uur. Wie interesse heeft, kan vrijblijvend tijdens een repetitie langskomen.
Via de website www.bruinisservissrskoor.nl kan er contact worden opgenomen, of via het secretariaat: Hans Schild, Padjes 5, 4311 AA Bruinisse, tel.: 06 51 33 79 10. E-mail: 4311aa5@hetnet.nl.