SPAR Goeree steunt de verenigingen in de buurt

GOEDEREEDE - SPAR Goeree steunt de verenigingen in de buurt met de 'SPAR spekt de clubkas' actie. Met deze actie krijgen alle klanten vier weken lang de kans om zoveel mogelijk munten te verzamelen in de buis van zijn of haar favoriete vereniging.

De actie begint donderdag 24 januari en loopt tot en met 21 februari. Uiteindelijk zal de vereniging met de meeste muntjes het hoogste bedrag winnen.
Hoe verloopt de actie? In de SPAR winkel in Goedereede zal vanaf 24 januari vier weken lang een display komen te staan met meerdere buizen. Elke vereniging heeft zijn of haar eigen buis. Bij besteding van € 15,- aan boodschappen krijgt de klant één muntje om in de buis van zijn of haar favoriete vereniging te stoppen. Aan het eind van de actie wordt een vast bedrag naar verhouding verdeeld over alle munten en uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen. De klanten bepalen dus zelf welke vereniging het meeste geld krijgt, maar elke vereniging is verzekerd van een mooi bedrag.
De verenigingen die meedoen zijn: Oranjevereniging Goedereede, Koninklijke Fanfare Apollo, IJsclub Vooruit, Sportvereniging De Kriekel en molen De Windvang.

Uitreiking

Pieter den Eerzamen zal wanneer de actie is afgelopen de cheques uitreiken aan de deelnemende verenigingen. "Ik vind het belangrijk dat we er als SPAR zijn voor de verenigingen in de buurt, er is daarom besloten om elke deelnemer een geldbedrag uit te reiken," aldus Pieter den Eerzamen.