Week van Gebed voor de Eenheid van de christenen

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK - Van 20 t/m 27 januari vindt dit jaar de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen plaats.

De centrale Bijbeltekst komt in 2019 uit het boek Deuteronomium 16 vers 10-20. Een hoofdstuk waarin Gods voorschriften over festiviteiten als vanzelf overgaan in de opdracht om rechters aan te stellen en niets anders te zoeken dan het recht.
Voor christenen in IndonesiĆ« is dat geen vreemde combinatie. Zij bereidden dit jaar het materiaal voor. Op zondag 27 januari wordt als afsluiting van deze week een kerkdienst georganiseerd door de Oecumenische Werkgroep. Deze vindt plaats in de EmmaĆ¼skerk te Middelharnis om 19.00 uur. Voorgangers: ds. L.J. Lingen (Emmauskerk), ds. J. de Visser (Exoduskerk), dhr. B. Schrier (Remonstrantse Kerk) en mw. L Beenhakker (Rooms-Katholieke Parochie). Het orgel wordt bespeeld door Rob Soeteman. Het Oecumenisch Koor verleent haar medewerking aan deze dienst o.l.v. Henk Oosthoek.
Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van koffie/thee. Voor meer informatie over de Oecumenische Werkgroep: Tonny den Boer (secretaris): tonny@ekoshop-sommelsdijk.nl.