Afbeelding
Foto:

Strik je veters voor KiKa...

GOEREE-OVERFLAKKEE - Kees Witte, ambassadeur van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), roept lopers om mee te doen aan de KiKa-run in Rotterdam.

Kees vertelt dat het hem is opgevallen dat er veel mensen hardlopen op het eiland. "Ik denk dan: ik zou graag willen dat ik het ook nog kon, maar helaas lukt me dat niet meer. Ik weet dat er ook anderen zijn die dit ook nog graag zouden doen: heerlijk hardlopen door de natuur. Er zijn ook veel kinderen die deze wens hebben. Maar helaas zijn ze ziek en kunnen ze dat niet. Zij hebben maar één wens en dat is beter worden en dan heerlijk rennen. Lijkt je dat niet heerlijk! Kinderen die net als jij door de natuur rennen of achter een bal rennen. Zie je het al voor je? Nu zal je denken: waar heeft Kees het nu over? Stel je nu voor dat je ook nog eens die kinderen die de wens hebben om hard te lopen, kunt helpen door je in te schrijven voor de KiKa-run. Je pakt dan drie mooie doelen: gezondheid, genieten van de natuur en je steunt KiKa. Wat wil je nog meer?"
Strik je veters voor KiKa en steun onderzoek naar kinderkanker! aldus Kees Witte. In ons land krijgen elk jaar ruim 550 kinderen tussen 0 en 18 jaar een vorm van kanker. Dat zijn meer dan 10 kinderen per week. KiKa wil de genezingskans van deze zieke kinderen vergroten. "Met jouw deelname voor KiKa help je ons hierbij. Loop iedere stap voor KiKa en steun onderzoek naar kinderkanker. Samen maken we het verschil voor kinderen met kanker!
Schrijf je in bij ons K-G-O team en loop met ons de KiKa-run in Rotterdam". Aanmelden kan via https://www.runforkika.nl/team-k-g-o.