Afbeelding
Foto:

SGP doet met enthousiast team mee in Waterschap Hollandse Delta

REGIO - Op woensdag 20 maart mag Nederland weer naar de stembus. Niet alleen voor de Provinciale Staten, maar ook voor de Waterschappen.

De SGP zal in het gebied van Waterschap Hollandse Delta weer meedoen met een ervaren en enthousiast team. De SGP zet zich al jaren in voor een gezond en solide financieel beleid. Dat is nodig om de kerntaken van het waterschap naar behoren uit te voeren. Vanuit de regio Goeree-Overflakkee staan 5 kandidaten op de lijst: Peter Grinwis (Ouddorp), Adri Houweling (Oude-Tonge), Aren-Jan Kardux (Dirksland), Adrie van Gurp (Ooltgensplaat), Marco Born (Sommelsdijk).

Programma

De fractie heeft zich de afgelopen periode vooral ingezet op het gebied van de financiƫn en maatregelen tegen klimaatveranderingen. Droge voeten voor iedereen en voldoende water op het juiste tijdstip is van belang voor het gehele gebied. Dat heeft het afgelopen jaar wel laten zien. Een uitdaging die het nieuwe team graag aangaat. Het verkiezingsprogramma zal binnenkort te lezen zijn op wshd.sgp.nl. Daar vindt u ook andere actuele informatie over het werk van de fractie binnen het Waterschap.