Bijeenkomst PCOB over 'Zorg'

MIDDELHARNIS - PCOB-GO zal op 21 januari 2019 een bijeenkomst organiseren met het onderwerp Zorg.

De gasten zijn deze keer medewerkers van Zorggroep Haringvliet. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Verenigingsgebouw De Hoeksteen aan de Ring te Middelharnis. Tijdens de bijeenkomst zullen diverse zorgverleners (onder andere een huisarts, praktijkondersteuner, casemanager dementie, medewerker van Stichting Zijn) aan het woord komen. De verschillende zorgverleners gaan een korte presentatie geven, waarbij zij uitleg geven over wat zij doen als zorgverlener met en voor ouderen.
In het tweede deel van de bijeenkomst staat een paneldiscussie gepland waarin graag met de aanwezigen in gesprek wordt gegaan.
De zaal is open om 13.00 uur. Om 14.00 uur zal gestart worden met een Bijbellezing en gebed door de voorzitter. De zorgverleners starten om 14.15 uur en zijn tot 15.00 uur aan het woord. Vervolgens zal er een pauze zijn, waarna om 15.20 uur het tweede deel van de middag zal beginnen met een panel discussie. De sluiting zal door de voorzitter om 16.00 uur plaatsvinden.
Het bestuur van PCOB-GO hoopt op een grote opkomst van haar leden en eventuele gasten die belangstelling hebben voor de vereniging en overwegen lid te willen worden. Entree € 2,-.