Week van gebed 2019

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK - Dit jaar is de week van gebed van 20 tot 27 januari. Het doel van deze week is dat christenen zich met elkaar verbonden weten en zich verootmoedigen.

Door de GKV van Middelharnis, de Hervormde kerk van Middelharnis en de Hervormde kerk van Sommelsdijk is een samenkomst voorbereid voor woensdag 23 januari van 19.30 tot 20.30 uur in de Hervormde kerk van Middelharnis.
Deze bijeenkomst zal in het teken staan van het thema 'Eénheid' met als motto: 'Gescheiden maakt bescheiden' n.a.v. Romeinen 12.
Naast samenzang en meditatie zal het gebed voor en met elkaar een belangrijke plaats innemen. Aansluitend is er gelegenheid elkaar te ontmoeten achter in de kerk onder het genot van koffie/thee.
De drie organiserende kerken zijn ervan doordrongen "dat we elkaar als christenen steeds meer nodig hebben en roepen jong en oud op met elkaar te bidden voor éénheid. Eénheid waarom Jezus Christus zelf ook bidt in Johannes 17: 'Opdat zij allen één zullen zijn, zoals U, Vader, in Mij, en Ik in U, dat ook zij in Ons één zullen zijn, opdat de wereld zal geloven dat U Mij gezonden hebt'", aldus de organiserende kerken.