Afbeelding
Foto:

Themadag over 'Vrouw naar Gods bedoeling...'

GOEREE-OVERFLAKKEE - Evenals vorig jaar organiseert de Hervormde Vrouwenbond een Themadag voor alle vrouwen van Goeree-Overflakkee en daarbuiten. De themadag wordt gehouden in Het Prieel van De Staver op dinsdag 29 januari. Het thema van deze bijeenkomst is: 'Vrouw naar Gods bedoeling, leven voor God – leven in verbondenheid aan elkaar'.

Vanuit de Bijbel (Romeinen 12) wil men luisteren, hoe de eigen belangen mogen loslaten. En hoe vrouwen in deze tijd invulling mogen geven aan de roeping om 'Vrouw naar Gods bedoeling' te zijn op de plaats die God geeft. Hoe kan je als vrouw in je gezin, in de gemeente en in de samenleving bijdragen aan het present stellen van de Naam van God?
"God roept ons tot toewijding aan Hem en aan elkaar. Hoe mag ik met mijn gaven gericht zijn op het welzijn van mijn medemens? En welke verschillende genadegaven deelt de Heilige Geest uit aan de leden van het lichaam, waarmee wij ons Hoofd, de Heere Jezus, mogen eren en grootmaken?", aldus de organisatie.

Naast een bijbels-pastorale lezing in de morgenbijeenkomst door Ds. P. Nobel uit Garderen, zal 's middags zijn echtgenoot mevr. E. Nobel-Buijs dit onderwerp psychologisch benaderen.
De dag begint om 10.15 uur, inloop vanaf 9.30 uur en is om 14.30 uur afgelopen.
De toegang is gratis, voor koffie of thee wordt gezorgd; wel uw eigen lunchpakket meenemen. Er is een collecte voor de onkosten van deze dag. Verplichte opgave uiterlijk tot 24 januari 2019. Voor informatie en aanmelding: www.hervormdevrouwenbond.nl/bijeenkomsten