Afbeelding
Foto:

Alzheimer Trefpunt Middelharnis

MIDDELHARNIS - Alzheimer Trefpunt Middelharnis is de vertrouwde ontmoetingsplek voor mensen die met dementie te maken hebben.

Het Trefpunt geeft gelegenheid tot informatie en voorlichting aan betrokkenen met de ziekte dementie. Dit kan de patiënt zelf zijn, maar ook de partner of familie, vrienden, buren, kennissen of beroepsmatig geïnteresseerden. Het Trefpunt wordt altijd gehouden in het Wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. De eerste bijeenkomst van 2019 is op woensdag 6 februari. In januari is er geen Trefpunt.
Men vraagt bij het Alzheimer Trefpunt vrijwilligers voor ondersteuning van de activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan gastvrouw/gastheer bij het Trefpunt. Maar ook uitleg geven over dementie op een informatiemarkt. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het secretariaat via onderstaand e-mailadres.
Organiseert u een feestje en heeft u geen cadeauwensen? Vraag dan eens een gift voor Alzheimer Nederland! Met de speciale feestbox kunt u tijdens feestelijke momenten (zoals bruiloften, jubilea, verjaardagen) op een originele manier een donatie vragen. Ook tijdens een uitvaart is het mogelijk om een gift voor Alzheimer Nederland te vragen. Hiervoor kunt u de speciale blauwe uitvaartbox aanvragen. Informatie vindt u ook op de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl. De Afdeling GO is te bereiken via alzgo38@gmail.com.