Afbeelding

DBGC JO11-1 wint najaarscompetitie op stormachtige dag

OUDE-TONGE - Afgelopen 8 december hebben de jongens van JO11-1 van voetbalclub D.B.G.C. uit Oude Tonge de najaarscompetitie met volle overtuiging gewonnen. De formatie van de trainers Arnoud Dullemond en Remco Winkels versloeg thuis de club uit Herkingen/Nieuwe Tonge met 12-0 en won hiermee de najaarscompetitie. Remco Winkels: "Het was een stormachtige dag maar dat had zeker geen invloed op het voetballen van onze jongens". Onder leiding van scheidsrechter Teun van Noord speelden de jongens een ijzersterke eerste en ook tweede helft. Binnen enkele minuten scoorden ze al een doelpunt en kwam de stand in de eerste helft op 4-0. De club uit Herkingen kreeg ook in de tweede helft weinig kansen en verloor de wedstrijd zonder een doelpunt te maken. "Een mooie overwinning voor onze jongens en na de winst was het dan ook tijd voor een leuk feestje", aldus Winkels.