Afbeelding
Foto:

Profile Car & Tyreservice Rinus Roon: goed voor uw auto

Bij Profile Car & Tyreservice Rinus Roon in Middelharnis kunt u terecht voor onderhoud voor elk automerk. "Uw voertuig krijgt van ons de aandacht die het verdient", stelt directeur-eigenaar Rini Bustraan. "Wij werken dan ook niet met een standaardformulier. Uw voertuig wordt specifiek onderhouden op merk en type. Dat betekent het juiste onderhoud op de juiste momenten. Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid."

Iedere klant wil wat anders. De één wil de laagste prijs, de ander de beste kwaliteit, een ander de snelste service. Profile Car & Tyreservice biedt u alles in één: een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat u nooit te veel betaalt. En dat voor alle automerken! "U kunt bij ons terecht voor zomerbanden en winterbanden, auto-onderhoud en Apk", somt Rini op. "Service is één van onze kernwoorden. Op alle afdelingen van ons bedrijf ziet u dat terug. Wij onderscheiden onszelf door ons complete assortiment, onafhankelijke keuze en advies van artikelen, moderne apparatuur en goed geschoolde medewerkers."

Onderhoud en Apk

In de vestiging aan Lorentz 11 in Middelharnis kunt u terecht voor de wettelijk verplichte Apk-keuring. "U betaalt voor zo'n keuring 29,95 euro", legt de directeur-eigenaar uit. "Als u de keuring met een grote onderhoudsbeurt combineert is de keuring zelf helemaal gratis. Wij voeren een onderhoudsbeurt - zowel groot, klein als onderhoud volgens het boekje - aan alle automerken en modellen uit. Om u kennis te laten maken met onze service ontvangt u tot 1 november 2018 tien procent korting op een onderhoudsbeurt. U ontvangt deze korting op vertoon van onze advertentie in deze krant." De uitvoering gaat via het boekje, zodat de garantie behouden blijft.

Bandenspecialist

Profile Car & Tyreservice Rinus Roon is dé specialist in banden. "Wij hebben kwalitatief goede banden voor ieder budget", beaamt Rini. "Aan een half uur tot een uur hebben wij genoeg om uw auto van nieuwe banden te voorzien. Max Verstappen lacht er misschien om, maar wij zijn best trots op de korte montagetijd", lacht hij. "Uiteraard kunnen we de bandenwissel combineren met een onderhoudsbeurt of Apk-keuring."

Om het aanbod compleet te maken, vindt u bij Profile Car & Tyreservice een groot assortiment aan lichtmetalen en stalen velgen. Of het nu gaat om 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten: bij Profile krijgt u altijd passend advies en de beste aanbieding.

Zakelijk rijden

Bij Profile Car & Tyreservice Rinus Roon kunt u als leaserijder ook terecht voor het onderhoud aan uw leaseauto. "Gemak, comfort en transparantie, dat is wat wij de zakelijke rijder bieden", vertelt Rini. "Wij zijn op basis van beoordeling door LeasePlan aangewezen als Premium+ Partner. Daardoor worden wij door LeasePlan aanbevolen voor onderhoud. U kunt ook voor andere leasemaatschapijen bij ons terecht."

Is uw auto toe aan een Apk-keuring, kleine of grote onderhoudsbeurt? Plan een werkplaatsafspraak in via www.rinusroon.nl/afspraak-maken

Profile Car & Tyreservice Middelharnis | Lorentz 11, Middelharnis | www.rinusroon.nl